Om du ska börja studera och i samband med det flytta till ett studentboende är det mycket att tänka på, inte minst flyttstädning. Oavsett om du har bott hos dina föräldrar eller i ett eget boende är det relevant att ta reda på vad flyttstädning har för pris. Hos Qleano kan du inom en minut få en kostnadsfri offert. Priset för en flyttstädning beror bland annat på bostadens storlek, skick och var någonstans i landet bostaden finns.

När det väl är dags att flytta hemifrån för att börja studera innebär det både frihet och ansvar. Något du definitivt måste göra är att jämföra hemförsäkringar och teckna den som passar din situation bäst.
Du behöver också ta reda på till exempel vilken elleverantör som ger dig de mest fördelaktiga villkoren. Att ha koll på sin ekonomi är A och O, så se till att alltid göra en budget. Vad gäller flyttstädning är det, förutom priset, viktigt att lätt kunna kontakta företaget och att kunna läsa recensioner rörande tidigare utförda uppdrag. Finns där en kundtjänst och vad tycker tidigare kunder om kvaliteten på genomförda flyttstädningar? Det kan också vara av vikt att ta reda på företagets arbetsförhållanden och huruvida de tar ett socialt ansvar.