Den viktigaste relationen du har i ditt liv är faktiskt den med dig själv. Det är inte sällan som människor är hårdare med sig själva än med andra och sätter andra före sig själva. Men för att du ska må riktigt bra är det dags att prioritera om. Du ska göra det du vill och alltid ta dig själv i första hand oavsett vad det handlar om. Människor har väldigt mycket åsikter om vad andra ska tycka och tänka. Det är dags att du börjar lyssna inåt på vad du faktiskt vill. Exempelvis om du vill göra plastikkirurgi men håller dig tillbaka för att någon annan har en åsikt är det dags att lyssna på dig själv. Om du vill utföra plastikkirurgi för att du ska må bättre finns det ingen anledning att inte göra det. Oavsett vad din anledning till plastikkirurgi är, så länge det är för din skull, är det en fullvärdig anledning.

 

Sluta jämföra dig med andra

Alla människor har självkritiska tankar men det är hur du förhåller dig till dem som är avgörande. Försök att börja prata snällt med dig själv, precis som du talar med en vän. Tänk på att tankarna du tänker inte är någon sanning. För att du ska må bra i dig själv är det dags att sluta tänka på vad andra tycker om dig. Det finns åsikter överallt och det går inte att förhålla sig till vad andra ska tycka och tänka.

Prioritera dig själv

Alla behöver olika saker för att må bra. Försök komma underfund med vad du behöver. Lyssna till dig själv och fråga dig om du mår bra av sakerna du företar dig i vardagen. Om inte är de dags att förändra. Du kan genom små förändringar få till stora förbättringar på sikt. Tänk på att det tar ett tag att bli mer bekväm med att prioritera dig själv och alla förändringar tar tid.